Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка до нового навчального року завершена в 99% навчальних закладів. Роман Шаповал

Підготовка до нового навчального року завершена в 99% навчальних закладів. Роман Шаповал

Як повідомив сьогодні в ході обласної селекторної наради начальник Головного управління освіти та науки ХОДА Роман Шаповал, до початку навчального року 2011-2012 в області готується 919 шкіл, 610 дитячих садів і 103 позашкільних навчальних закладів. Станом на 19 серпня за підсумками роботи виїзних комісій районних, міських управлінь освіти та Головного управління освіти і науки ХОДА підготовка завершена в 99% навчальних закладів. Підписані майже всі відповідні акти готовності.

За інформацією Романа Шаповала, на капітальні та поточні ремонти закладів освіти області у 2011 році за рахунок коштів бюджетів всіх рівнів заплановано використати 28 млн.грн. На сьогодні використано майже 99% цих коштів.

Крім того, в 11 закладах освіти 8 районів області проводяться ремонтні роботи за рахунок коштів НАК «Нафтогаз України» на суму 17,8 млн.грн. Завершення цих робіт заплановане на кінець календарного року.

«Стан готовності навчальних закладів можна вважати задовільним. Всі заклади освіти 1 вересня будуть готові прийняти дітей», - підкреслив Роман Шаповал.

Теги