Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся з членом правління національно-культурного товариства азербайджансько-української дружби «Достлуг» Шахіном Омарова

Євген Савін зустрівся з членом правління національно-культурного товариства азербайджансько-української дружби «Достлуг» Шахіном Омарова

17 серпня відбулася зустріч заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгена Савіна з членом правління Харківського обласного національно-культурного товариства азербайджансько-української дружби «Достлуг», канд. екон. наук Шахіном Омаровим. Під час зустрічі обговорювався хід реалізації проекту з організації відпочинку дітей та молоді національно-культурних об'єднань в оздоровчому таборі «Берізка» Золочівського району Харківської області в рамках тематичного заїзду «Національні візерунки».  

В 2011 році такий проект в Харківській області був здійснений вперше при повному сприянні та фінансовій підтримці обласної державної адміністрації. Він допоміг об'єднати і ознайомити дітей різних національностей з особливостями та національними традиціями різних народів, й надалі сприятиме реалізації державної етнонаціональної політики на Харківщині.

Також були обговорені перспективи подальшого спільного співробітництва Харківської облдержадміністрації з національно-культурними об'єднаннями Харківської області, спрямовані на зміцнення міжнаціонального миру і злагоди в нашому регіоні.

Теги