Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молоді люди віком до 18 років запрошуються до участі у фотоконкурсі

Молоді люди віком до 18 років запрошуються до участі у фотоконкурсі

Луганська обласна молодіжна організація «Старт» та Луганське обласне відділення Національного союзу фотохудожників України проводять Регіональний конкурс фотомистецтва серед дітей та молоді «Фотостарт-2». Мета фотоконкурсу – підтримка творчості дітей та молоді, популяризація кращих традицій фотомистецтва на території Луганської, Харківської та Донецької областей. До участі в фотоконкурсі запрошуються молоді люди віком до 18 років. Конкурс проводиться в 6 номінаціях: «Мобілографія», «Пейзаж», «Репортаж», «Портрет», «Флора», «Фотополювання».

Початок прийому робіт – 1 вересня 2011 року, завершення – 15 жовтня 2011 року. Для участі у Фотоконкурсі учасник повинен надіслати на електронну адресу оргкомітету fotostart@ukr.net кольорове або чорно-біле фото без рамок (розміром не менше 1500 пікселів по довшій стороні, роздільна здатність - 300 dpi, без стискування файлу).

Захід відбуватиметься під патронатом Національної спілки художників України. У ході конкурсу для дітей та молоді будуть проводитися майстер-класи членів Національної спілки фотохудожників України. Роботи фіналістів-учасників будуть представлені на фотовиставці-церемонії нагородження, яка відбудеться в Луганську у листопаді 2011 року.

Конкурсні роботи експонуватимуться на веб-сторінці організатора конкурсу – www.startuem.lg.ua.

Теги