Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області взяла участь в урочистому відкритті Національного Сорочинського ярмарку

Делегація Харківської області взяла участь в урочистому відкритті Національного Сорочинського ярмарку

17 серпня делегація Харківської області на чолі із заступником голови ХОДА Юрієм Сапроновим і головою Харківської облради Сергієм Черновим взяла участь в урочистому відкритті Національного Сорочинського ярмарку, який триває з 16 по 21 серпня в селі Великі Сорочинці Полтавської області. За традицією, Харківська область - єдина серед областей України, яка презентує свою експозицію на центральній алеї Сорочинського ярмарку. У цьому році на центральній експозиції області демонстрували свої досягнення і торгували продукцією 15 підприємств. До 30 підприємств та підприємців Харківщини торгували на інших площах ярмарки.

На центральній експозиції області були представлені основні галузі економіки регіону - сільське хозяства (рослинництво), переробна, харчова, легка промисловість, машинобудування, торгівля. 

Підприємства-учасники ярмарку представили відвідувачам різноманітний асортимент товарів народного споживання, наукові розробки, продукти харчування, вироби народної творчості, фрукти.

Юрій Сапронов ознайомився з центральною експозицією Харківської області на ярмарку, з експозиціями підприємств з інших регіонів України. Віце-губернатор побажав учасникам Сорочинського ярмарку успіхів і вдалої ярмаркової торгівлі.