Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За результатами Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року» Харківська область стала найкращою серед регіонів України

За результатами Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року» Харківська область стала найкращою серед регіонів України

Як заявив заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов, за кількістю вищих нагород Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року», який проводиться в рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна»,Харківська область стала найкращою серед регіонів України.

Підприємства Харківщини за підсумками конкурсу отримали 73 золоті медалі. 21 підприємство області, які представляли на конкурс 3 види товарів, наукових розробок, послуг нагороджені вищими нагородами конкурсу «Золотими символами конкурсу» і дипломами «Виробник кращих вітчизняних товарів 2011 року». Свою перемогу підприємства області присвятили 20-й річниці незалежності України.

На урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу, яка відбулася 16 серпня поточного року, Харківська обласна держадміністрація була нагороджена «Золотим» символом» конкурсу і спеціальним дипломом «Регіон - лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів року».

Також Юрій Сапронов повідомив, що експозиція Харківської області на всеукраїнській виставці «Барвиста Україна» була відзначена як одна з кращих серед експозицій регіонів України. У презентації області приймали участь 30 підприємств регіону. На виставковій експозиції розмістилися кращі підприємства, які представляли різні галузі економіки області - науку і виробництво, агропромисловий комплекс, будівництво, харчову та переробну промисловість.