Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підсумки районного огляду-конкурсу на кращу підготовку навчальних закладів Кегичівського району до нового навчального року

Підсумки районного огляду-конкурсу  на кращу підготовку навчальних закладів Кегичівського району до нового навчального року

У Кегичівському районі проведено огляд-конкурс на кращу підготовку навчальних закладів до нового 2011-2012 навчального року. За інформацією Кегичівської РДА, цей конкурс було організовано з метою встановлення рівня готовності дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних закладів освіти до роботи в 2011/2012 навчальному році.

Члени районної комісії по проведенню огляду-конкурсу відзначили якісну підготовку закладів освіти району до початку навчального року. Всі школи району добре підготувалися до нового навчального року. Серед кращих закладів освіти: Кегичівський ліцей, Чапаєвська та Бесарабівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мажарський, Новопарафіївський ЗНВК, Вовківська ЗОШ І-ІІ ступенів, Власівський та Крутоярівський ЗНК, Чапаєвський, Комунарський, Вовківський, Медведівський і Кегичівський ДНЗ.

За словами членів районної комісії, в усіх освітніх закладах району проведені поточні ремонти. Колективи дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів за підтримки спонсорів та активній участі батьків провели ремонти приміщень і споруд, працювали над зміцненням навчально-матеріальної бази освітніх закладів, підготували прилеглі території.