Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завершуеться процедура державної атестації дитячих таборів в Харківській області

Завершуеться процедура державної атестації дитячих таборів в Харківській області

Підходить до завершення процедура державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. Державна атестація в області проводиться з метою оцінки стану організації і здійснення оздоровчо-виховного процесу, матеріально-технічної бази закладу та забезпечення відповідними фахівцями.

Починаючи з січня поточного року обласна експертна комісія опрацювала документи, які були надані закладами оздоровлення для проходження атестації, та здійснила огляди закладів оздоровлення за місцем їх розташування.

Усього влітку 2011 року запланована атестація 22 стаціонарних дитячих закладів оздоровлення, з них 6 — приватної форми власності, 16 — комунальної форми власності.

Крім того, з 16 серпня Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту розпочне атестацію двох закладів оздоровлення Харківської області державної форми власності: «Лісовий вогник» Харківського державного авіаційного виробничого підприємства та «Берізка» (ОЗК «Срібний бір») Державного науково-виробничого підприємства «Об’єднання Комунар».

За результатами державної атестації заклади отримають свідоцтво встановленого зразку та відповідну категорію.

Теги