Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вересні планується провести нараду з питання видачі державних актів на землю

У вересні планується провести нараду з питання видачі державних актів на землю

«Настав час розібратися з величезною кількістю недоробок державних структур, які видають акти на землю, тому що у всіх районах області є скарги на роботу цих структур. У вересні ми проведемо нараду з цього питання і запросимо на нього прокурора області, щоб він дав додатковий імпульс ухваленим рішенням», - заявив сьогодні на брифінгу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Губернатор зазначив, що в даний час в цій сфері склалася дуже складна ситуація у зв'язку з реорганізацією державного управління земельних ресурсів. За його словами, тривалий час регіони не могли брати участі у вирішенні кадрових питань у районних підрозділах, і в Харківській області тільки точково вдавалося змінювати тих керівників управлінь земельних ресурсів або земельного кадастру, на роботу яких було дуже багато скарг.

«Враховуючи всі об'єктивні і суб'єктивні причини, ми до кінця року налагодимо систему роботи з видачі актів, щоб людям не доводилося довго чекати видачі земельних документів», - підкреслив Михайло Добкін.

Теги