Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми живемо в Україні, про яку мріяли багато поколінь наших предків. Михайло Добкін

Ми живемо в Україні, про яку мріяли багато поколінь наших предків. Михайло Добкін

«Ми живемо в Україні, про яку мріяли багато поколінь наших предків. Ми живемо в країні, за яку було пролито багато крові і навряд чи знайдеться ще на світі така земля. День народження держави - велике свято для всієї країни. Дуже важливо, що сьогодні, судячи з результатів соціологічних опитувань, переважна більшість населення позитивно оцінює те, що Україна стала незалежною, не зважаючи на всі складнощі і проблеми, на те, що нам поки не вдалося стати однією з провідних європейських держав», – заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Крім того, він зазначив, що за підсумками ще одного соціального дослідження, велика частина населення готова в разі небезпеки зі зброєю в руках захищати незалежність країни. «Це, напевно, одне з найважливіших досягнень незалежної України», - підкреслив губернатор.

«Важливе досягнення - те, що люди сприймають свою державу як цілісну і незалежну і готові на терпіти негаразди заради того, щоб Україна залишалася суверенною і неподільною державою», - зазначив керівник області.