Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область отримає 40 млн. грн. на будівництво крупнооптового сільськогосподарського ринку (оновлено)

Харківська область отримає 40 млн. грн. на будівництво крупнооптового сільськогосподарського ринку  (оновлено)

Вчора уряд затвердив виділення 200 млн. грн. на будівництво крупнооптових сільськогосподарських ринків в 5 областях України. У тому числі 40 млн. грн. буде виділено Харківській області. Про це сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін в ході семінару-наради з питань розвитку овочівництва.

«Будівництво оптового сільськогосподарського ринку - це дуже відповідальне завдання, навіть виділення земельної ділянки з усіма інженерними комунікаціями може не вирішити проблему. Дуже важливий фактор - місце розташування ринку, від якого залежить ефективність його роботи», - зазначив губернатор. 

Він також повідомив, що вчора Харківську область відвідали іноземні фахівці з логістики, які оглянули 3 майданчики. Один з майданчиків визнали невідповідним, і в даний час з двох, що залишилися, ведеться вибір максимально правильного розташування майбутнього ринку. 

Також Михайло Добкін зазначив, що наявність такого ринку в області сильно полегшить життя керівникам тих підприємств, які займаються овочівництвом, тому що врожай буде викуповуватися ще до того, як буде зібраний. «Форвардні контракти - це сучасний спосіб ведення бізнесу», – підкреслив він.

Теги