Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках презентаційного туру Міністерства туризму АР Крим відбулася конференція для харківських туроператорів

У рамках презентаційного туру Міністерства туризму АР Крим відбулася конференція для харківських туроператорів

Харків - перше місто, в якому Міністерство курортів і туризму АР Крим проводить міжнародний презентаційний тур в рамках проекту «Оксамитовий сезон - сезон здоров'я». Тур охоплює 12 областей України, а також Росію, Білорусь, Прибалтику, Німеччину та ряд інших держав Європи. У перший день презентаційного туру в Харкові відбулася конференція, в якій взяли участь 30 харківських туроператорів.

«Туроператори та туристичні агентства сьогодні не готові продавати Крим з точки зору медицини та лікування, – зазначив заступник міністра курортів і туризму Ігор Котляр. – Тому кримська влада і веде з ними роботу в цьому напрямку. Зокрема, з ініціативи Міністерства туризму створені профільні бізнес-асоціації, в рамках яких узгоджується участь готельєрів та санаторно-курортних установ в спільних з урядом Криму презентаційних турах і промоакціях, визначаються пріоритети використання в цих цілях бюджетних коштів».

Заступник міністра підкреслив, що мета проекту – дати гостям Криму під час «оксамитового сезону» можливість не тільки відпочити, але й пройти санаторно-курортне лікування.

Завтра в рамках другого дня презентації проекту «Оксамитовий сезон - сезон здоров'я» Мінтуризму АР Крим представить програми і можливості кримських курортів і санаторіїв провідним харківським лікарям. 

Довідково:
Проект «Оксамитовий сезон - сезон здоров'я» є складовою «Стратегії реформування санаторно-курортного комплексу АР Крим до 2012 року», яку доручив розробити уряду Криму Президент України Віктор Янукович.

Першочергове завдання проекту - донести до професійної аудиторії, насамперед – лікарів і представників туристичного ринку, інформацію про лікувальний потенціал Криму.

Сьогодні в Криму працює 240 санаторіїв, з яких 123 готові приймати відпочиваючих цілий рік і надавати санаторно-курортне лікування в період «міжсезоння».

Теги