Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

22 серпня в фойє Харківської ОДА відбудеться відкриття дводенної виставки-ярмарку книговидавців Харківської області

22 серпня в фойє Харківської ОДА відбудеться відкриття дводенної виставки-ярмарку книговидавців Харківської області

Як повідомила 15 серпня під час прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич, 22 серпня 2011 року в фойє Харківської ОДА відбудеться відкриття дводенної виставки-ярмарку книговидавців Харківської області,присвяченої 20-річчю Незалежності України.

«Відкривши цей ярмарок на початку січня, протягом року ми представляємо її увазі жителів усіх районів Харківської області, яким вона вже встигла полюбитися, - зазначила Вікторія Маренич. - І це не тільки тому, що всі книги на нашій виставці можна придбати за цінами книговидавців. Я впевнена, що покупців привертає великий асортимент якісної літератури, яку випускають наші книговидавці».

За її словами, після презентації виставки у фойє обгосадміністраціі виставка знову поїде у райони області.«Нашою головною ідеєю було те, щоб в самий віддалений куточок нашої області була доставлена ​​необхідна література. Я дуже рада, що всі плани, про які ми говорили на початку року, поступово виконуються. Сьогодні жителі області вже вимагають нашу виставку, бо наближається початок навчального року і всі батьки починають збирати дітей до школи», - зазначила Вікторія Маренич.