Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кожен бажаючий зможе придбати в Українському Домі книжкові новинки за ціною видавця

Кожен бажаючий зможе придбати в Українському Домі книжкові новинки за ціною видавця

«Однією з родзинок цьогорічної книжної виставки-ярмарку буде автограф-сесія з відомим російським письменником-фантастом, лауреатом російської премії «Аеліта» Сергієм Лук'яненком. Також серед почесних гостей виставки очікується легенда української літератури, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка Ліна Костенко. Всі бажаючи зможуть не тільки придбати книги, але й поспілкуватися з відомими письменниками», - зазначила начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

За її словами, в рамках виставки усі відвідувачі зможуть взяти участь у презентації книг, круглих столах та автограф-сесіях відомих письменників. Кожен бажаючий зможе придбати в Українському Домі книжкові новинки за ціною видавця. На виставці буде широко представлена художня, дитяча, навчальна, довідкова та наукова, науково-популярна література, бізнес – книга, історична та публіцистична література, подарункова книга, альбоми з мистецтва, антикварні книги та періодика.

Вікторія Маренич зазначила, що головною метою VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку є об'єднання видавців, книгорозповсюджувачів, авторів і книголюбів.

«На сьогоднішній день свою участь в книжковій виставці-ярмарку підтвердили вже 80 представників книжкової індустрії Україні, Росії, Білорусі, Польщі, Ірану та Болгарії. До речі, Болгарія в цьому році є почесним гостем міжнародної книжкової виставки-ярмарку у Києві», - підкреслила вона.