Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські книговидавці візьмуть участь у VII Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

Харківські книговидавці візьмуть участь у VII Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку

Як повідомила 15 серпня під час прес-конференції начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, книговидавці Харківського регіону візьмуть участь у VII Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, яка відбудеться з 16 по 18 серпня в Українському Домі в м. Київ. «Я впевнена, що на цій виставці будуть представлені найкращі книговидавці нашої області, тому що Харківська область є найпотужнішим центром книговидавництва в Україні, - підкреслила Вікторія Маренич. - Ми очікуємо, що виставка буде відрізнятися своєю потужністю і різноманіттям жанрів та видань, які будуть представлені у Києві».

За іі словами, Харківська область буде представлена на виставці як окремими стендами регіональних видавництв, так і колективною книжковою експозицією краю «Книги Харківщини».

Учасниками колективної книжкової експозиції «Книги Харківщини» будуть: ТОВ видавництво «Фоліо», ТОВ «Золоті сторінки», ТОВ «Видавництво «Ранок», видавництво «Талант», ТОВ «Майдан», Харківське комунальне видавництво «Оригінал», книжкова фабрика «Глобус», видавнича фірма «Гриф», видавництво «Консум».

Також начальник Управління у справах преси та інформації наголосила, що VII Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок включена в офіційний план святкування 20-ї річниці незалежності України.

Теги