Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кабінет міністрів звільнив необхідні вироби медичного призначення від ПДВ. Ігор Шурма

Кабінет міністрів звільнив необхідні вироби медичного призначення від ПДВ. Ігор Шурма

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, постановою Кабінету міністрів від 8 серпня 2011 року №867 визначено перелік виробів медичного призначення, які звільняються від оподаткування податком на додану вартість. Зокрема, в цей перелік увійшли такі товари: вата, марля, бинти, стоматологічні матеріали для пломбування зубів та обладнання, апарати для вимірювання тиску, ендоскопи, різні типи сосок та аналогічні вироби для дітей, пелюшки для немовлят, підгузники, скельця для окулярів, що коригують зір, інвалідні коляски, оболонкові контрацептиви, серцеві стимулятори, пристрої ортопедичні та ряд інших виробів.

Ігор Шурма також зазначив, що Постанова Кабінету Міністрів України від 9 червня 2011 року №785 «Про перелік виробів медичного призначення, операції з постачання яких звільняються від оподаткування податком на додану вартість» втратило чинність.

З постановою Кабінету міністрів України від 8 серпня 2011 року №867 «Питання звільнення виробів медичного призначення від оподаткування податком на додану вартість» можна ознайомитися тут.

Теги