Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов та Ігор Шурма зустрілися з представниками компанії «Winbourne Consulting»

Юрій Сапронов та Ігор Шурма зустрілися з представниками компанії «Winbourne Consulting»

Сьогодні заступники голови ХОДА Юрій Сапронов та Ігор Шурма зустрілися з представниками компанії «Winbourne Consulting» (США). У ході зустрічі американські гості ознайомили керівників обладміністрації зі структурою та організацією діяльності Оперативно-диспетчерської служби «112». Також обговорювалися питання щодо створення системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 в Україні.

Юрій Сапронов подякував представникам компанії за проявлений інтерес до нашої країни і зазначив, що досвід «Winbourne Consulting» дуже цікавий для України у зв'язку з проведенням чемпіонату Євро-2012.

Як розповів директор «Winbourne Consulting» пан Джефрі Вінборн, компанія працює за такими напрямками, як електронні системи зв'язку і підтримки громадської безпеки, такі як 911 і 311.

«Серед клієнтів компанії - державні організації, що працюють у сфері внутрішньої безпеки, Державне агентство США з надзвичайних ситуацій, різні міжнародні організації», - повідомив він.

У ході зустрічі представники «Winbourne Consulting» провели презентацію компанії і озвучили пропозиції щодо поліпшення працездатності комплексу технічних засобів Служби «112», які працюють в Харкові в якості пілотного проекту з 2005 року.