Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Обласній стоматологічній поліклініці відкриті 3 нових кабінети, оснащені сучасним обладнанням. Ігор Шурма

В Обласній стоматологічній поліклініці відкриті 3 нових кабінети, оснащені сучасним обладнанням. Ігор Шурма

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма та начальник Головного управління охорони здоров’я ХОДА Олександр Галацан взяли участь в церемонії відкриття 3 нових кабінетів, оснащених сучасним обладнанням, в Обласній стоматологічній поліклініці «Коли ми проаналізували стан матеріально-технічної бази, то виявили, що протягом останніх 20 років обладнання в поліклініці майже не оновлювалося. На превеликий жаль, медицина сьогодні в нашій країні фінансується на 50% від потреби, тому ми продовжили роботу з соціально відповідальнім бізнесом. За позабюджетні кошти у поліклініці був проведений поточний ремонт трьох стоматологічних кабінетів, стерилізаційного блоку, закуплені нові стоматологічні установки. Всього було витрачено 419 тис. грн., у т.ч. на ремонтні роботи – 189 тис. грн., на придбання обладнання - 230 тис. грн.», - зазначив Ігор Шурма.

За його словами, стоматологічні кабінети відповідають усім санітарним вимогам, оснащені новим сучасним стоматологічним устаткуванням, що дозволяє кардинально поліпшити якість надання стоматологічної допомоги всім категоріям пацієнтів, що потребують терапевтичної стоматологічної допомоги. У цих кабінетах буде проводитись прийом пацієнтів з районів Харківської області і міста Харкова зі складною стоматологічною патологією, буде надаватися стоматологічна допомога пільговим категоріям пацієнтів та соціально незахищеним верствам населення.

Ігор Шурма також підкреслив, що Обласна стоматологічна поліклініка – єдиний медичний заклад в Харківській області III рівня надання спеціалізованої стоматологічної допомоги, вищого рівня акредитації. В ній можуть проводитися всі найскладніші операції.