Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває робота по підготовці до проведення етнофестивалю «Печенізьке поле - 2011»

Триває робота по підготовці до проведення етнофестивалю «Печенізьке поле - 2011»

Як зазначив начальник Управління культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов, підготовка до проведення етнофестивалю «Печенізьке поле - 2011» триває з початку липня поточного року. До участі у фестивалі запрошуються кращі фольклорні колективи області та відомі харківські гурти.

За його словами, на сьогоднішній день продовжується робота над розважальною програмою та новими цікавими конкурсами. "Оргкомітет чекає від харків’ян і жителів області пропозицій, які пісні включити до виконання у конкурсі „Етнокараоке”. Свої оферти можна надсилати на електронну адресу Організаційно-методичного центру культури і мистецтв info@cultura.kh.ua . За підсумками конкурсу переможці матимуть можливість заспівати на великій сцені разом із відомими виконавцями", - повідомив він.

Також Дмитро Кузнецов акцентував, що в цьому році з'явиться власний гімн фестивалю, буде відновлена традиція нагородження лауреатів пам'ятними призами. Більш детальну інформацію можна буде отримати на прес-конференції представників оргкомітету та режисерсько-постановчої групи, яка відбудеться наприкінці серпня.