Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми провели всю необхідну роботу, щоб організувати безпечний відпочинок громадян на водних об'єктах області. Володимир Росоха

Ми провели всю необхідну роботу, щоб організувати безпечний відпочинок громадян на водних об'єктах області. Володимир Росоха

З метою запобігання нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах області 22 липня, 04 та 08 серпня були проведені виїзні засідання обласного оперативного штабу. Наступне засідання штабу відбудеться 12 серпня 2011 року у Ізюмському районі. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської облдержадміністрації Володимир Росоха.

«На сьогоднішній день в області визначено та затверджено 117 місць масового відпочинку населення на водних об’єктах, з них у дитячих оздоровчих закладах - 15, базах відпочинку – 38, пляжів загального користування – 64 місць. В цьому році підготовлено 156 матросів – рятувальників для сезонних рятувальних постів. В порівнянні з 2010 роком кількість підготовлених матросів – рятувальників збільшилась на 20 %, - зазначив Володимир Росоха. – Ми зробили все, щоб на більшості баз відпочинку та місцях відпочинку дітей була проведена вся необхідна організаційна робота по безпеці відпочинку на воді».

Також він підкреслив, що в області триває робота щодо внесення змін у договори оренди водних об’єктів щодо відповідальності орендарів за створення умов безпечного перебування людей на орендованих водоймах, утримання та експлуатацію гідротехнічних споруд.