Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася презентація книги «Крепче стали»

Відбулася презентація книги «Крепче стали»

Сьогодні в Музеї будівництва Харківського державного технічного університету будівництва та архітектури відбулася презентація книги «Крепче стали», присвяченій компанії «Стальконструкція». Ця книга є продовженням серії книг «Люди і будівництва». Випуск книги приурочений до Дня будівельника, який цього року в Україні відзначається 14 серпня. Участь у презентації взяли перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв, начальник управління містобудування та архітектури ХОДА Михайло Рабинович, голова Фонду ветеранів будівництва Харкова Євген Гриневич, ректор Харківського державного технічного університету будівництва і архітектури Юрій Шкодовський, Почесний громадянин Харкова Михайло Пилипчук та інші. 

Володимир Бабаєв привітав всіх з виходом нової книги і з наступаючим Днем будівельника.

«Серія« Люди і будівництва», і ця книга зокрема, ще раз підкреслює наскільки багатогранна будівельна галузь, наскільки вона не розкрита до кінця навіть в сьогоднішній час. Дякую всім, хто взяв участь у створенні книги, перш за все, за її насиченість, внутрішній зміст і багатогранність», - зазначив Володимир Бабаєв

Довідка. У книзі описана історія компанії «Стальконструкція», яка працювала над створенням багатьох знакових об'єктів у Харкові, починаючи з 1966 року. «Стальконструкція» брала участь у монтажі харківської телевежі в 1981 році, брала участь в будівництві об'єктів заводу ім. Малишева, Харківського тракторного заводу, заводу «Електроважмаш», Палацу спорту «Локомотив», Харківського метрополітену, Алчевського металургійного заводу, Полтавського гірничо-збагачувального комбінату, Харківського плиткового заводу та багатьох інших. Останніми проектами за участю компанії «Стальконструкція» були реконструкція стадіону «Металіст», будівництво 5-зіркового готелю на пл.Свободи, реконструкція навчально-тренувальної бази ФК «Металіст» та інші.