Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області тривають роботи з благоустрою населених пунктів

В області тривають роботи з благоустрою населених пунктів

На виконання плану заходів з підготовки та відзначення в області Дня Державного Прапора України та 20-ї річниці незалежності України райдержадміністраціями та виконкомами міст обласного значення проводяться заходи з благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників та місць поховання осіб, що загинули у боротьбі за незалежність України, воїнів полеглих у боях за їх свободу.

На теперішній час районними державними адміністраціями та містами обласного значення в рамках проведення в області безстрокової кампанії із забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах області забезпечено проведення робіт з озеленення парків, скверів, утримання у належному санітарному стані місць масового відвідування населення.

Станом на 9 серпня у районах та містах обласного значення (в парках, скверах та місцях масового відпочинку населення) висаджено близько 200,9 тис. дерев, озеленені клумби загальною площею 245 тис. кв.м, висаджено квіти на площі 11,2 тис. кв.м, приведено у належний вид 396 га територій парків та 199 тис. га скверів, улаштовано 3058 дитячих, спортивних та господарських майданчиків. Упорядковано 688 братських могил, 74 меморіальних комплекси, 149 місць почесних поховань.

Роботи з санітарного утримання та озеленення в містах обласного значення та районах області продовжуються, а їх виконання знаходяться на постійному контролі Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури.