Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про будівельників харківської телевежі - на сторінках книги

Про будівельників харківської телевежі - на сторінках книги

10 серпня об 11:00 в Музеї будівництва Харківського державного технічного університету будівництва та архітектури (вул. Сумська, 40) відбудеться презентація книги «Крепче стали», присвячена одній з будівельно-монтажних компаній Харкова. Про це розповів голова Фонду ветеранів будівництва Харкова Євген Гриневич. Випуск книги приурочений до Дня будівельника, який цього року в Україні відзначається 14 серпня.

За словами Євгена Гриневича, в книзі описана історія компанії «Стальконструкція», яка працювала над створенням багатьох знакових об'єктів у Харкові, починаючи з 1966 року. ТОВ «Стальконструкція» брала участь у монтажі харківської телевежі в 1981 році, будівництві об'єктів заводу ім Малишева, Харківського тракторного заводу, заводу «Електроважмаш», Палацу спорту «Локомотив», Харківського метрополітену, Алчевського металургійного заводу в Донбасі, Полтавського гірничо-збагачувального комбінату, Харківського плиткового заводу та багатьох інших.

Компанія входить в Асоціацію «Регіональне будівництво», яка налічує 30 великих будівельних організацій Харкова. «Впевнений, що багатьом харків'янам буде цікаво дізнатися про роботу цієї компанії, адже поки місто будується - воно розвивається», - зазначив Євген Олександрович.

Це вже не перша книга про роботу харківських будівельників, яка виходить друком напередодні їх професійного свята.