Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Рівненщині відбудеться Всеукраїнський молодіжний мистецький пленер «Мальовнича Україна»

На Рівненщині відбудеться Всеукраїнський молодіжний мистецький пленер «Мальовнича Україна»

З 14 по 18 вересня 2011 року на Рівненщині відбудеться Всеукраїнський молодіжний мистецький пленер «Мальовнича Україна». Про це інформує Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Рівненської обласної державної адміністрації.

Програмою заходу передбачено організацію творчого процесу в мальовничих куточках Рівненської області, ознайомлення молодих художників з її історико–архітектурними пам’ятниками, проведення творчих майстерень під керівництвом митців, обмін творчим досвідом роботи.

Учасники пленеру повинні мати при собі мати відповідні засоби для творчого процесу та підготовки 3-5 робіт розміром не менше 30х40 см, посвідчення про відрядження, квиток на зворотній шлях.

Всі охочі щодо участі в пленері повинні надати інформацію про себе до відділу у справах сім’ї, молоді Рівненської обласної державної адміністрації до 25 серпня 2011 року: прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, домашня адреса, мобільний телефон, коротка творча характеристика, а також дату і час прибуття до м. Рівне та вид транспорту.

Телефон для довідок: т/факс (0362) 69-53-84, відділ у справах сім’ї та молоді Рівненської обласної державної адміністрації.

Теги