Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортивне співробітництво між Харківською та Бєлгородською областями продовжується

Спортивне співробітництво між Харківською та Бєлгородською областями продовжується

5 серпня 2011 спортивна делегація Харківської області відвідала місто Білгород (Російська Федерація) для участі у відкритих змаганнях,присвячених Дню міста. До складу делегації увійшли збірні команди Харківської області з кікбоксингу, стрільби кульової, шахів, працівники Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА.

Харківські шахісти у командних змаганнях за підсумками двох зустрічей перемогли із загальним рахунком 10,5 : 9,5.Команда стрільців була представлена спортсменами обласного клубу «Снайпер», два з яких зайняли 1 місце (Вадим Кондаков) та 3 місце (Сергій Турчин).

Збірна команда з кікбоксингу у рівній боротьбі програла бєлгородцям з рахунком 4 : 5. Перемогою у своїх зустрічах відзначилися харків’яни – вихованці Зміївської ДЮСШ Ігор Христосов, Вадим Холодняк, Сергій Садрицький (тренер Г.В. Чудних), а також вихованець І.Л. Бражкіна – Олександр Романенко.

На урочистій Церемонії нагородження переможці та призери вищезазначених змагань були нагороджені дипломами відповідних ступенів, кубками та пам’ятними призами.

У програмі святкування Дня міста Харкова 23 серпня 2011 року заплановано візит білгородських спортсменів з боксу, кікбоксінгу, стрільби кульової та шахам.

Теги