Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні одним з основних питань є проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва. Валентин Дулуб

Сьогодні одним з основних питань є проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва. Валентин Дулуб

«Для нас сьогодні одним з головних питань є проведення інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва та передачі їх в Кабінет Міністрів для подальшого розгляду, - повідомив сьогодні в ході селекторної наради заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.- Обласна адміністрація всі матеріали передала в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Зараз йде узагальнення цих матеріалів, щоб вже в середині серпня провести засідання Кабінету Міністрів з цього питання за участю губернаторів всіх областей».

За його словами, Кабінет Міністрів планує розглянути це питання з визначенням долі всіх об'єктів незавершеного будівництва та видачею рекомендацій, як вчинити з об'єктами особливо бюджетної сфери, які будувалися за бюджетні гроші.

«Ми зараз будемо готувати всі необхідні документи для губернатора, щоб він міг поінформувати Кабінет Міністрів, які у нас плани по об'єктах незавершеного будівництва, - зазначив Валентин Дулуб. - При цьому ми повинні розуміти, що в перелік, який ми відправили, увійшли і ті об'єкти, де просто викопана яма під фундамент, і це вже об'єкт незавершеного будівництва».

Також він зазначив, що є об'єкти, які готові на 99%, але будівництво не закінчується, тому що немає фінансування. «Тому наші наступні дії - звільнити цю площадку і передати її тому, хто може будувати. Це самий простий і ефективний шлях», - доповнив він.

Теги