Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область демонструє високі показники в плані підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до зими. Валентин Дулуб

Харківська область демонструє високі показники в плані підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до зими. Валентин Дулуб

Харківська область демонструє високі показники в плані підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до зими. Це сьогодні наголошувалося в ході всеукраїнської селекторної наради з Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолем Близнюком. «За всіма показниками, які були озвучені Міністром на цій селекторній нараді, Харківська область ніде в негативному плані не звучала, - підкреслив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. - Це ще раз підтверджує, що всі показники, які моніторяться Міністерством ЖКГ відповідають дійсності. На сьогоднішній день Харківська область має показники вищі за середні по Україні».  

За його словами, в середині вересня планується провести розширене засідання Кабінету Міністрів за участю всіх глав обласних державних адміністрацій, на якому буде розглянуто більш докладно питання з підготовки до зими кожного конкретного регіона.

«Ми вже почали готуватися до цього засідання. Сьогодні ми не зменшуємо темпи, а навпаки посилюємо роботу по підготовці до зими, щоб у нас до середини вересня показники були не гірше ніж сьогодні», - підкреслив Валентин Дулуб.