Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відбулася нарада штабу з підготовки до нового опалювального сезону

У ХОДА відбулася нарада штабу з підготовки до нового опалювального сезону

4 серпня в Харківській облдержадміністрації відбулася робоча нарада штабу з підготовки до нового опалювального сезону 2011/2012 років під головуванням заступника голови ХОДА Валентина Дулуба.

«За період з 21 червня по 28 липня нами було проведено 33 виїзних наради штабу по всьому регіону. На засіданнях були розглянуті питання стабільного забезпечення тепло-, водопостачанням та водовідведенням споживачів в осінньо-зимовому періоді 2011/2012 років, якісної підготовки житлового фонду, дорожнього господарства та об'єктів соціальної сфери, порушені проблемні питання,пов'язані з розрахунками за природний газ, установкою лічильників на підприємствах тепло-, водопостачання і водовідведення, завершенням робіт з будівництва та реконструкції об'єктів житлово-комунального господарства, погашенням заборгованості по заробітній платі. За підсумками цих нарад нами були намічені шляхи вирішення цих питань», - зазначив Валентин Дулуб.

Заступник губернатора повідомив, що за результатами проведення виїзних штабів буде проведено 4 кущових наради робочої групи з підготовки господарської комплексу Харківської області в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. «Ми плануємо провести кущові наради 8 вересня в м.Красноград, 13 вересня в Харківській райдержадміністрації, 15 вересня в м. Вовчанськ і 20 вересня в м. Балаклія », - додав він.

Також в ході наради Валентин Дулуб дав доручення керівникам профільних управлінь протягом серпня проконтролювати виконання всіх графіків робіт і виконання доручень за підсумками засідань штабів. «Особливо це стосується бюджетної сфери. Ми повинні зразково підготувати ці установи і житловий фонд до опалювального сезону.  До 1 вересня необхідно здати до Головного управління ЖКГ інформацію про прийняття об'єктів та їх готовності до зими, а також вирішити питання пов'язані з фінансуванням», - підкреслив він.