Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів організаційну нараду, присвячену організації робіт по санітарній очистці лісосмуг на шляху прямування Харків - Щербаківка

Валентин Дулуб провів організаційну нараду, присвячену організації робіт по санітарній очистці лісосмуг на шляху прямування Харків - Щербаківка

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб провів виїзну нараду, присвячену організації робіт по санітарній очистці лісосмуг на шляху прямування Харків - Щербаківка. У нараді взяли участь керівники профільних підрозділів, керівництво Дергачівської райдержадміністрації, представники Служби автомобільних доріг Харківської області, Обласного управління лісового та мисливського господарства, державного підприємства «Харківоблагролес», Харківський обласний центр зайнятості та Державне управління охорони природного середовища в Харківській області.

«Сьогодні на цій ділянці лісосмуги проводиться серйозний обсяг робіт, який організовано силами служби автомобільних доріг та облавтодором, а також на цю ділянку залучена додаткова техніка від інших підрядних організацій. Цього явно недостатньо, тому я був змушений ще раз провести організаційну нараду, на якій були дані відповідні доручення виконавцям щодо залучення людських ресурсів для приведення в належний стан ділянки лісосмуги, прилеглої до даної трасі»,- повідомив Валентин Дулуб.

Він зазначив, що координатором робіт з очищення лісосмуги, прилеглої до траси Харків - Щербаківка, призначено начальника Головного управління охорони навколишнього середовища в Харківській області Романа Квартенко. «Починаючи з четверга, ми запланували початок робіт по більш інтенсивному залученню людей для очищення лісосмуг», - додав він.

 

Теги