Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники юнацьких ЗМІ України активно проявили себе на фестивалі «Волжские встречи»

Представники юнацьких ЗМІ України активно проявили себе на фестивалі «Волжские встречи»

На базі дитячого табору «Росинка» на березі Волги відбувся основний етап Відкритого фестивалю юнацьких ЗМІ «Волжские встречи». На основну частину фестивалю приїхало 330 учасників із 43 регіонів Росії - від Далекого Сходу до Мурманська, а також з України, Казахстану, Молдови та Білорусі. Україну представляли студії з Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя та Донецька.

В програмі фестивалю були майстер-класи, лекції, круглі столи, творчі відрядження до Чебоксар та села Шоршели, зустрічі з артистами і космонавтами. Старшокласники та студенти вчилися у медіа-майстрів, обмінювалися журналістським досвідом, обговорювали актуальні проблеми юнацьких ЗМІ, працювали в спільних творчих проектах і проводили інтелектуальні ігри.

Довідка:
Фестиваль «Волжские встречи» проводиться щорічно з 1989 року. За цей час у ньому взяли участь понад 5000 зовсім юних початківців і вже досвідчених молодих журналістів. Фестиваль відрізняється своєю неповторною історією і є знаковою подією для юнацьких ЗМІ.
Фестиваль юнацьких ЗМІ «Волжские встречи» має відкриту форму. У його реалізації можуть взяти участь всі установи та особи, що виявили до нього цікавість в якості учасників та організаторів. Оргкомітет фестивалю продовжує збір ідей і пропозицій до програми проекту та реєстрацію учасників.

Зворотній зв'язок з організаторами фестивалю:
Телефон: +389051986157
E-mail: vv152004@mail.ru, vv14@mail.ru