Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів виїзну нараду з питання будівництва перехоплюючого паркінгу для великогабаритних автомобілів на трасі Харків - Щербаківка

Валентин Дулуб провів виїзну нараду з питання будівництва перехоплюючого паркінгу для великогабаритних автомобілів на трасі Харків - Щербаківка

Валентин Дулуб провів виїзну нараду з питання будівництва перехоплюючого паркінгу для великогабаритних автомобілів, розташованого на трасі Харків - Щербаківка. «Цей паркінг знаходиться на шляху проходження автомобілів з Російської Федерації на територію України. Він будується в рамках підготовки до проведення Євро 2012 в Харкові», - зазначив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

За його словами, головним завданням таких паркінгів є обмеження в'їзду великовантажних автомобілів на територію міста в денний час. В'їзд до міста для них буде дозволений тільки вночі (з 21:00 до 7:00).

«Сьогодні на даному об'єкті ведуться підготовчі роботи. Частина цих робіт вже проведена на 3 га території. Зараз стоїть питання про те, щоб до середини серпня цей майданчик був приведений в стан придатний для використання», - заявив він.

Також заступник губернатора зазначив, що точно такі ж майданчики будуть побудовані ще в трьох напрямках: донецькому, південному та київському напрямку. «На сьогоднішній день активніше ведеться робота на київському напрямку (на трасі Харків - Київ) та російському напрямку (траса Харків - Щербаківка).