Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов привітав працівників торгівлі з професійним святом

Юрій Сапронов привітав працівників торгівлі з професійним святом

Сьогодні в малому залі Будинку рад відбувся урочистий прийом до Дня працівників торгівлі. Як зазначив у ході прийому заступник губернатора Юрій Сапронов, галузь торгівлі є однією з найбільш соціально значущих в економіці регіону. «Особливо приємно привітати з професійним святом кращих представників галузі торгівлі, людей, які люблять свою справу і дуже багато уваги приділяють своєму головному активу - своїм трудовим колективам.

Показники у сфері торгівлі за поточний рік не можуть не радувати - рівень темпів зростання роздрібної торгівлі щомісяця становить не менше 113-115%. За перше півріччя 2011 року ми з вами разом змогли забезпечити практично найнижчий рівень цін на товари та послуги серед регіонів Україні - 105,2% при середньоукраїнському показнику 105,9%. Завдяки нашій з вами спільній роботі середні ціни на 90% продуктів харчування в Харківській області нижче, ніж в середньому по Україні», - сказав у вітальному слові Юрій Сапронов.

У ході прийому кращі працівники торгівлі та ресторанного господарства області були нагороджені Почесними грамотами Харківської облдержадміністрації та обласної ради.