Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів нараду штабу з підготовки до нового опалювального сезону в Золочівському районі

Валентин Дулуб провів нараду штабу з підготовки до нового опалювального сезону в Золочівському районі

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб провів нараду штабу з підготовки до нового опалювального сезону 2011-2012 років в Золочівському районі. Станом на 26 липня в районі до зими підготовлено 90% котелень, повністю завершено роботи з підготовки теплових мереж, замінено 350 м водопровідних мереж із запланованих 400 м (87%), ведуться роботи з підготовки каналізаційних насосних станцій, очисних споруд, свердловин і житлових будинків.

Валентин Дулуб зазначив, що в районі немає проблем у питанні фінансування. Для підготовки об'єктів бюджетної сфери до осінньо-зимового періоду 2011 - 2012 років в зведеному бюджеті Золочівського району заплановано 1510,0 тис. грн., що забезпечує потребу першочергову необхідність на 100%.

Заступник губернатора зробив акцент на рівень розрахунків за електроенергію, водопостачання та водовідведення. Він доручив до 1 жовтня погасити всі борги і до 1 вересня розрахувати економічно обгрунтовані тарифи. Також необхідно, щоб Золочівський селищний голова Федір Гур'єв та сільські голови погодили і остаточно оформили документацію по 4 полігонів ТПВ.

Валентин Дулуб також звернув увагу на безпеку людей на водних об'єктах району. Він наполягає на посиленні заходів безпеки у всіх місцях, де купаються і відпочивають жителі, включаючи не зареєстровані офіційно пляжі. Також він дав доручення розмістити на водних об'єктах району попереджувальні плакати.

За підсумками засідання штабу Валентин Дулуб визнав роботу з підготовки до осінньо-зимового сезону в районі задовільною. «Динаміка є і очевидне бажання провести опалювальний сезон без зривів. Це добре», - резюмував він.

Теги