Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 25 серпня всі підприємства – постачальники послуг ЖКГ в Харківській області мають бути оснащені приладами обліку

До 25 серпня всі підприємства – постачальники послуг ЖКГ в Харківській області мають бути оснащені приладами обліку

В Харківській області до 25 серпня всі підприємства – постачальники послуг ЖКГ мають бути оснащені приладами обліку. Про це повідомив в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. «Питання встановлення лічильників обліку теплової енергії, води та водовідведення на сьогоднішній день дуже актуальне, тому що Президентом України поставлено завдання протягом 2011-2012 років повністю забезпечити лічильниками всі підприємства, які поставляють ці житлово-комунальні послуги, а також всі житлові будинки, які є споживачами послуг ЖКГ», – підкреслив він.

Заступник губернатора повідомив, що керівництву усіх районів та міст обласного підпорядкування були направлені розпорядження підготувати і здати графіки встановлення лічильників. Тим не менш, на сьогоднішній день Зачепилівський, Красноградський, Куп'янський, Лозівський і Шевченківський райони, а також міста Куп'янськ, Лозова і Харків графіків не здали, а також ряд районів відзвітував, що не має джерел фінансування для устаткування підприємств лічильниками, повідомив Валентин Дулуб.

Він нагадав керівникам районів та міст обласного підпорядкування, що першим віце-прем'єр-міністром України Андрієм Клюєвим питання було поставлено однозначно: лічильники мають бути встановлені до 1 вересня за рахунок коштів підприємств ЖКГ.