Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов озвучив проблемні питання у підготовці до чемпіонату Євро-2012

Юрій Сапронов озвучив проблемні питання у підготовці до чемпіонату Євро-2012

В ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області заступник голови ХОДА Юрій Сапронов відзначив, що має місце недостатнє і невчасне фінансування з державного бюджету низки об'єктів, внесених до державної цільової програми «Євро-2012». «На жаль, це може призвести до перенесення строків їх введення в експлуатацію. Це стосується, перш за все, автомобільних доріг міжміського сполучення, міжнародного пункту пропуску «Гоптівка», з яких буде починатися знайомство багатьох гостей Чемпіонату з Харківською областю та України в цілому. Як і раніше гостро стоїть питання фінансування будівництва й оснащення трьох пожежних депо і медичних установ, перенесеного на 2012 рік, а також фінансування медичного сектора з обласного бюджету», - підкреслив він.

Юрій Сапронов також звернув увагу на важливість підготовки придорожньої та туристичної інфраструктури за основними маршрутами прямування гостей та учасників чемпіонату.

«На сьогодні відсутні конкретні результати з облаштування в Дергачівському та Харківському районах перехоплюючих паркінгів. Перевірка показала, що з дев'яти паркінгів п'ять не відповідають пропонованим вимогам», - акцентував віце-губернатор.