Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся виїзний прийом Валентина Дулуба в Мерефі

Відбувся виїзний прийом Валентина Дулуба в Мерефі

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб провів виїзний прийом у м. Мерефа, в ході якого зустрівся з мешканцями будинків по вул. Сумська, 6, вул. Сумська, 6-а, та вул. Жовтнева, 58 і відповів на їхні запитання. На прийомі також були присутні мер м. Мерефа Веніамін Сітов і керівники служб ЖКГ. У ході прийому були вирішені питання щодо ремонту дахів та організації роботи ОСББ, у створенні яких мешканцям була гарантована допомога з боку влади. Найбільш проблемне питання, з яким звернулися до заступника губернатора, стосувався водопостачання житлових будинків. У багатоквартирних будинках води не вистачає і її подають за графіком тому, що жителі приватного сектора з-за спекотної погоди дуже багато води витрачають на полив городів. «Чому жителі багатоповерхових будинків мають страждати від того, що хтось цілодобово качає воду з водопроводу на город? Через це цілий будинок стоїть без води. Це не справедливо», - зазначив Валентин Дулуб.

Він повідомив, що в результаті обговорення було досягнуто взаєморозуміння між мешканцями, службами та представниками міської влади та вироблено план усунення зауважень.

Валентин Дулуб дав міському голові Мерефи ряд рекомендацій. Зокрема, перевірити наявність у населення лічильників води і забезпечити їх встановлення у всіх споживачів у приватному секторі та переглянути тарифи на водопостачання в м. Мерефа і встановити більш високі тарифи на воду, спожиту понад діючих нормативів. Такі заходи дозволять обмежити кількість споживаної води встановленою нормою.

Крім того, заступник губернатора рекомендував провести роботи з ремонту водяної свердловини, оскільки існує технічна можливість до кінця серпня істотно збільшити подачу води, а для того, щоб нікого не ущемляючи дожити запуску свердловини, зібрати мешканців приватних домоволодінь та багатоквартирних будинків, і визначитися з графіком подачі води, який буде зручним для всіх.

Теги