Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів в Мерефі нараду з підготовки до нового опалювального сезону 2011-2012 років

Валентин Дулуб провів в Мерефі нараду з підготовки до нового опалювального сезону 2011-2012 років

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб провів нараду з підготовки до нового опалювального сезону 2011-2012 років у м. Мерефа. За його словами, проведення даної наради обумовлено тим, що від жителів Мерефи надходило багато скарг на роботу з підготовки до зими. У нараді взяли участь голова Харківської райдержадміністрації Віталій Збукарь, мер Мерефи Веніамін Сітов, керівники підприємств тепло- і водопостачання Харківського району, комунальних служб міста та ОСББ, створених на території міста.

Валентин Дулуб зазначив, що, незважаючи на те, що роботи з підготовки до опалювального сезону в місті ведуться, необхідні результати поки не досягнуті. В ході наради були визначені шляхи вирішення проблем з ремонтом житлового фонду, розглянуті питання, пов'язані з теплопостачанням міста, і особливу увагу було приділено питанням благоустрою. 

Заступник голови ХОДА підкреслив, що через Мерефу проходить відрізок автомагістралі Е-105, якою відпочиваючі з Росії та Україні їдуть до Криму. «Мене, як заступника голови облдержадміністрації, не влаштовує, що вздовж траси дуже багато сміття, бруду і не скошена трава. Все це не прикрашає імідж Харківської області», - зазначив він.

За підсумками засідання заступник губернатора дав доручення до 20 серпня вирішити питання благоустрою, покосу трави і прибирання сміття на території району, а також повністю розібратися з боргами за теплоенергію, водопостачання і електроенергію.

«Думаю, що в середині серпня ситуація в Мерефі в корені зміниться», - підкреслив Валентин Дулуб.

Теги