Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські спортсмени посіли призові місця на Міжнародному турнірі з вільної боротьби у Києві

Харківські спортсмени посіли призові місця на Міжнародному турнірі з вільної боротьби у Києві

22-25 липня відбувся XVII Київський Міжнародний турнір з вільної боротьби, присвячений видатним українським борцям і тренерам. У змаганнях взяли участь 320 спортсменів з 22 країн світу.

Переможцями серед спортсменів Харківської області стали: Ібрагім   Алдатов – І місце у вазі 84 кг та Ален Засєєв – І місце у вазі 96 кг.
Переможці Київського турніру з вільної боротьби тепер поїдуть на чемпіонат світу, який відбудеться в Стамбулі в вересні. Спортсмени, котрі потраплять у шістку кращих на чемпіонаті світу, отримають ліцензії на участь в Олімпійських іграх.

Довідково:
Київський Міжнародний турнір з 1994-го року вважається борцівською візитівкою України. Вітчизняні борці вже друге десятиліття поспіль входять в сімку кращих команд світу, тому недивно, що перевірити свої сили на київських килимах щороку приїздять найсильніші борці планети. За шістнадцять років стіни Палацу Спорту бачили перемоги та поразки майже всіх легендарних борців сучасності. Серфим Барзаков, Ельдар Куртанідзе, Сагідл Муртазалієв, Намік Абдулаєв, Том Еріксон, Бесік Кудухов, Ірбек Фарнієв, Хаджимурат Гатцалов, Сослан Кцоєв – ось далеко не повний перелік учасників та переможців турніру. А честь жовто-синього прапора в різні роки гідно захищали наші уславлені борці Ельбрус Тедеєв, Заза Зозіров, Ірина Мерлені, Василь Федоришин, Андрій Стадник, Катерина Бурмістрова.

Теги