Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нововодолазький район готується до нового опалювального сезону

Нововодолазький район готується до нового опалювального сезону

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб сьогодні провів у Нововодолазькому районі виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. Станом на 22 липня в районі до зими підготовлено 8 котелень з 13 (61,5%), 5,62 км теплових мереж з 8,65 км (65%). Замінено відрізки водопровідних і каналізаційних мереж, ведуться роботи з підготовки каналізаційних і водопровідних насосних станцій, очисних споруд, свердловин, доріг і житлового фонду.

У зведеному бюджеті Нововодолазького району для підготовки об'єктів бюджетної сфери до осінньо-зимового періоду 2011 - 2012 років заплановано 1274,7 тис. грн., що забезпечує 100% першочергової необхідності. 

Валентин Дулуб визнав роботу з підготовки до осінньо-зимового сезону в районі задовільною. 

Заступник губернатора зазначив, що єдиною проблемою району є заборгованість за теплопостачання та природний газ. Зокрема, заборгованість Нововодолазького підприємства теплових мереж за спожитий газ становить 528 тис. грн., заборгованість за послуги теплопостачання споживачів району - 309,4 тис. грн., населення - 19,8 тис. грн., установ, що фінансуються з державного бюджету - 265,1 тис. грн. Валентин Дулуб акцентував увагу на необхідності активізувати роботу з погашення боргів. 

Також він дав доручення розрахувати економічно обгрунтовані єдині тарифи на послуги ЖКГ.

Теги