Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Красноградському районі опалювальний сезон буде розпочато чітко і злагоджено. Валентин Дулуб

У Красноградському районі опалювальний сезон буде розпочато чітко і злагоджено. Валентин Дулуб

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб сьогодні провів у Красноградському районі виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років.

Станом на 22 липня у районі до зими підготовлено 10 котелень з 15 (66,7%), 13,8 км теплових мереж з 19,4 км (71,1%), замінено 1,9 км водопровідних мереж із запланованих 2,5 км (76%), 1,4 км каналізаційних мереж з планових 2 км (70%). Ведуться роботи з підготовки каналізаційних і водопровідних насосних станцій, очисних споруд, свердловин та житлового фонду.

Валентин Дулуб визнав роботу з підготовки до осінньо-зимового сезону в районі задовільною. «Я думаю, що ви почнете опалювальний сезон чітко і злагоджено, жодних приводів для занепокоєння не бачу. Єдине - необхідно вирішити питання щодо фінансування проведення опалювального сезону 2011-2012 років», - підкреслив він.

В ході засідання Валентин Дулуб зазначив, що необхідно особливу увагу приділити створенню в районі ОСББ. В даний час на Красноградщини функціонує 11 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. Згідно з планом на 2011 рік передбачалося створення ще 6, але з початку 2011 року в Красноградському районі жодного ОСББ не створювалося. План є, і його потрібно виконувати, підкреслив заступник губернатора.

Також він дав доручення затвердити економічно обгрунтовані тарифи на послуги водопостачання, водовідведення та утримання житла, які в даний час не покривають витрати повністю і сприяють появі боргів.

Валентин Дулуб особливо подякував керівництву району за ліквідацію всіх стихійних звалищ. На його думку, ця робота в районі була виконана відмінно.