Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Зачепилівці планується компенсувати різницю в тарифах за рахунок дотації з місцевого бюджету

У Зачепилівці планується компенсувати різницю в тарифах за рахунок дотації з місцевого бюджету

В ході виїзного засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років в Зачепилівському районі заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб зазначив, що найважливішою проблемою району є невідповідність тарифів на ряд послуг ЖКГ економічним витратам.

На Зачепилівщині тарифи на деякі види послуг, такі, як водопостачання, водовідведення та утримання житла, не покривають витрати повністю і окупаються на 78-80%.

Валентин Дулуб дав керівництву району доручення затвердити економічно обгрунтовані тарифи до 1 жовтня. «Ми не можемо входити в опалювальний сезон, якщо у нас закладені такі низькі тарифи», - підкреслив він.

Заступник губернатора звернувся до керівництву сільради з проханням вирішити питання дотації з місцевого бюджету на покриття різниці в тарифах до тих пір, поки економічно обгрунтовані тарифи на послуги ЖКГ не будуть затверджені.

Теги