Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів виїзне засідання обласного штабу з підготовки до нового опалювального сезону в Зачепилівському районі (оновлено)

Валентин Дулуб провів виїзне засідання обласного штабу з підготовки до нового опалювального сезону в Зачепилівському районі (оновлено)

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб сьогодні провів в Зачепилівському районі виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років.

У зведеному бюджеті Зачепилівського району для підготовки об'єктів бюджетної сфери до осінньо-зимового періоду 2011 - 2012 років заплановано 673,6 тис. грн., що забезпечує 100% першочергової необхідності. Станом на 22 липня для підготовки об'єктів бюджетної сфери до зими було витрачено 277,1 тис. грн.

На даний момент до роботи в осінньо-зимовий період підготовлена 1 з 2 запланованих котелень району (50%),   1,5 км теплових мереж з 2,2 км (68%), замінено 71% водопровідних мереж з запланованих та 100% запланованих каналізаційних мереж. Ведеться підготовка каналізаційних насосних станцій, свердловин та житлового фонду. Рівень розрахунків за послуги теплопостачання склав 99,5%.

За підсумками засідання Валентин Дулуб визнав роботу з підготовки до зимово-осіннього сезону в районі задовільною і віддав ряд доручень.