Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Починати роботу із забезпечення безпеки людей на водних об'єктах в літній період потрібно з березня. Валентин Дулуб

Починати роботу із забезпечення безпеки людей на водних об'єктах в літній період потрібно з березня. Валентин Дулуб

Сьогодні під час робочої поїздки до Зачепилівського району заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб звернув увагу керівництва району на необхідність забезпечити безпечний відпочинок людей на водних об'єктах. Станом на 21 липня на водоймах району загинула 1 людина, відкрито один пляж і планується відкриття ще одного. Заступник губернатора звернув увагу на те, що на Зачепилівщині передано в оренду 22 водойми, а укладений лише 21 договір на утримання водних об'єктів та забезпечення безпеки перебування людей на воді.

«Починати роботу із забезпечення безпеки людей на водних об'єктах в літній період потрібно з березня, тому вже зараз все слід привести у відповідність, щоб знати, з чого стартувати в березні 2012 року», - підкреслив Дулуб.

Він дав керівництву району доручення зібрати нараду за участю голів сільрад, представників МВС, МНС і санітарно-епідеміологічної станції, присвячене запобіганню загибелі людей на воді, провести роз'яснювальну роботу і розподілити функції між цими структурами.

Теги