Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області налічується 1083 об'єкта незавершеного будівництва

У Харківській області налічується 1083 об'єкта незавершеного будівництва

22 липня відбулося третє засідання обласної робочої групи з інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва та виділених земельних ділянок, які не використовуються під забудову в Харківській області під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Валентина Дулуба. У сьогоднішньому засіданні взяли участь керівники та архітектори Зміївського, Ізюмського, Кегичівського, Коломацького, Красноградського, Краснокутського, Лозівського, Нововодолазького, Сахновщинського, Первомайського та Печенізького районів.

Валентин Дулуб повідомив, що інвентаризація ведеться згідно з розпорядженням прем'єр-міністра України Миколи Азарова і за підсумками засідань буде підготовлено і підписано документ, який наступного тижня буде направлений в Кабінет міністрів.

«За результатами виконання цього завдання будуть ухвалені відповідні рішення Кабінетом міністрів, який хоче знати, що сьогодні відбувається в Україні, скільки будівельних об'єктів, скільки з них об'єктів незавершеного будівництва, яка в них ступінь готовності і чи є перспектива відновлення їх будівництва, - зазначив він. - Якщо розвивається будівельна галузь, значить, розвивається економіка в країні».

аступник губернатора повідомив, що за попередніми даними на сьогоднішній день в області налічується 1083 недобудованих об'єкта, з долею яких необхідно визначитися і подати відповідні пропозиції.

Теги