Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів в Куп'янському районі виїзне засідання обласного штабу з підготовки до нового опалювального сезону

Валентин Дулуб провів в Куп'янському районі виїзне засідання обласного штабу з підготовки до нового опалювального сезону

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб 21 липня провів у Куп'янському районі виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. За словами Валентина Дулуба, головне питання по Куп'янському району - фінансування підготовки та проведення опалювального сезону 2011-2012 рр.. «На жаль, це питання ще остаточно не вирішене. Дано доручення голові райдержадміністрації до 20 серпня вжити необхідні заходи і доповісти про результати роботи», - зазначив заступник голови ХОДА.

Він також повідомив, що в районі незадовільний рівень розрахунків за спожитий газ, а також розрахунків населення та інших споживачів за послугу водопостачання. «Керівництву РДА рекомендовано навести порядок, посилити претензійно-позовну роботу, щоб якомога швидше стягнути борги, тому їх наявність впливає на рівень розрахунків за спожитий газ і електроенергію. З усіх інших питань Куп'янський район має показники не гірше середньообласних. Робота Куп'янського району визнана задовільною з урахуванням виправлення наявних недоробок», - підкреслив Валентин Дулуб.

Заступник голови ХОДА також повідомив, що в районному центрі склалася незадовільна ситуація з розрахунками за послугу теплопостачання. «Заборгованість за минулий опалювальний сезон за станом на 21 липня складає 3,5 млн.грн., рівень розрахунків 89,9%, рівень розрахунків населення - 77,1%. Нас це безумовно не влаштовує. Також існує серйозна заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення. Поставлено завдання керівництву міста негайно втрутитися в ситуацію і виправити її», - підкреслив Валентин Дулуб.

Теги