Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбудеться науково-практичний семінар на тему "Застосування норм Податкового кодексу щодо податку на доходи фізичних осіб"

Відбудеться науково-практичний семінар на тему "Застосування норм Податкового кодексу щодо податку на доходи фізичних осіб"

21 липня у конференц-залі бізнес-центра "Протон" за адресою м. Харків, вул. Б. Хмельницького, 24 відбудеться науково-практичний семінар на тему "Застосування норм Податкового кодексу щодо податку на доходи фізичних осіб". Реєстрація о 9.15, початок заходу о 10.00. Прес-конференція для журналістів 11.30-12.00. Мета семінару – встановити в процесі обговорення Податкового кодексу проблемні питання, які виникли у процесі застосування їх норм з метою вдосконалення ухвалення нормативних документів.

Захід буде проходити в рамках реалізації «Плану заходів з імплементації Бюджетного та Податкового кодексів України на 2011 рік» та згідно наказу № 413 Міністерства фінансів України від 24.03.2011р.

У семінарі візьмуть участь представники Міністерства фінансів України, Академії фінансового управління, Державної податкової служби України, Державної фінансової інспекції України, Всеукраїнської професійної організації «Спілка аудиторів України», Всеукраїнської професійної організації «Спілка податкових консультантів України» та інших центральних органів виконавчої влади, а також органів місцевого самоврядування.

Теги