Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В облдержадміністрації обговорили питання виплати зарплати працівникам сфери освіти і хід оздоровчої кампанії-2011

В облдержадміністрації обговорили питання виплати зарплати працівникам сфери освіти і хід оздоровчої кампанії-2011

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін провів робочу нараду з головами райдержадміністрації та мерами міст обласного підпорядкування, в якому також взяли участь начальник Головного фінансового управління ХОДА Сергій Овсянніков, начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал та начальник Головного управління Державного казначейства України в Харківській області Раїса Єремейчук. В ході наради були розглянуті питання виплати заробітної плати, відрахувань на оздоровлення та відпускних вчителям і працівникам закладів дошкільної освіти, наповнення районних бюджетів і ходу оздоровчої кампанії.

Заступник губернатора звернув увагу голів райдержадміністрацій і місцевого самоврядування на необхідність взяти під особистий контроль питання, пов'язані зі сферою освіти. «В світлі підготовки до 1 вересня приділяйте питанням освіти додаткову увагу», - підкреслив він.

За результатами засідання Євген Савін дав доручення створити Комісію, до складу якої увійдуть представники Головного управління охорони здоров'я, обласної СЕС, інспекції із захисту прав споживачів, МВС, МНС та Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту. Завданням Комісії будуть комплексні перевірки санітарно-технічного стану оздоровчих таборів у Харківській області.

Теги