Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В НТУ «ХПІ» відбудеться Урочиста церемонія випуску сьомого етапу професійного навчання військовослужбовців

В НТУ «ХПІ» відбудеться Урочиста церемонія випуску сьомого етапу професійного навчання військовослужбовців

18 липня 2011 року об 11:30 на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (вул. Фрунзе, 21, ректорський корпус) відбудеться Урочиста церемонія випуску сьомого етапу професійного навчання військовослужбовців Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації Хмельницького національного університету, що фінансується Трастовим фондом програми НАТО «Партнерство заради миру», а також «Ярмарок вакансій», присвячений цьому заходу і організований спільно з Харківським обласним центром зайнятості.

В Урочистій церемонії випуску слухачів візьме участь керівництво Харківської обласної державної адміністрації та делегація Королівства Данія і НАТО у складі: Надзвичайного та Повноважного Посла Королівства Данія в Україні Мікаеля Борг-Хансена, Військового Аташе Королівства Данія в Україні Ове Бак-Хансена, Голови офісу зв’язку НАТО в Україні Марчіна Кожіеля, менеджера програм НАТО в Україні Крістофера Штаудта, директора Центру інформації та документації НАТО в Україні Наталії Немилівської, а також інші високоповажні гості.

Під час проведення Церемонії урочистого випуску відбудеться вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації та сертифікатів НАТО 63 випускникам сьомого етапу професійного навчання військовослужбовців у м.Харкові, в т.ч. за спеціальностями: «Менеджмент підприємницької діяльності» - 22 особам, «Комп’ютерні мережі та системи» – 22 особам, «Маркетинг на ринку товарів та послуг» – 19 особам.

Теги