Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємницька активність жителів Харківської області більше, ніж у середньому по Україні

Підприємницька активність жителів Харківської області більше, ніж у середньому по Україні

Як повідомив віце-губернатор Юрій Сапронов, на Харківщині підприємницька активність населення більше, ніж у середньому по Україні. «У Харківській області на 10 тис. мешканців припадає 83 малих підприємства, тоді як середньоукраїнський показник - 75. Статистика також свідчить, що кількість суб'єктів підприємницької діяльності в регіоні збільшується з кожним роком. Усього на малих підприємствах області зайнято близько 385 тис. осіб», - сказав заступник голови ХОДА.

Він також зазначив, що для створення сприятливого бізнес-клімату в регіоні проводиться систематична робота по створенню об'єктів інфраструктури підтримки підприємництва.

«Зокрема, в регіоні діє 34 бізнес-центри, п'ять бізнес-інкубаторів, відкрито Єдиний дозвільний центр, в роботі якого беруть участь представники 10 місцевих та 17 регіональних дозвільних органів, які видають більше 46 документів дозвільного характеру. Всі ці структури створені і працюють для реалізації єдиної мети - спрощення життя підприємців», - підкреслив Юрій Сапронов.