Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ВАТ «Російські залізниці» зацікавлені у співпраці з ДП «Завод ім. Малишева»

ВАТ «Російські залізниці» зацікавлені у співпраці з ДП «Завод ім. Малишева»

Як зазначив сьогодні на прес-конференції в.о. генерального директора ДП «Завод ім.Малишева» Валерій Предко, зараз на завод надходить велика кількість замовлень. «Зокрема, ВАТ«Російські залізниці» дуже зацікавлено у співпраці з нами, оскільки Коломенський завод (Росія) не цілком задовольняє його вимоги, тому у нас з'являється дуже багато пропозицій безпосередньо від РЖД, і ми маємо намір дуже плідно співпрацювати з виробництва тепловозних двигунів і запчастин до них», - повідомив Валерій Предко.

Він також повідомив, що урядом ведуться переговори з іноземними замовниками по великих партій продукції оборонного значення. Зокрема, зацікавлені у співпраці країни Африки та Азії, зараз з ними ведуться переговори.

«І з цивільної, і з оборонної тематики у нас дуже багато пропозицій, але поки ми не можемо з ними впоратися через недостатню кількість робітників і застаріле обладнання. Коли люди підуть на завод, а для цього вони повинні бачити, що тут стабільно виплачується зарплата, тоді ми зможемо збільшити обсяги виробництва, і фінансове становище оздоровиться», - підкреслив Валерій Предко.