Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

22 - 23 вересня в Харкові відбудеться Форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України»

22 - 23 вересня в Харкові відбудеться Форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України»

Сьогодні під головуванням заступника голови ХОДА Євгена Савіна відбулося перше засідання робочої групи з організації проведення в Харкові регіонального Форуму «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України». «Внесок Харківської області у становлення і розвиток нашої держави настільки великий, що його складно переоцінити, і ми впевнені - незважаючи на свій регіональний статус, Форум матиме всеукраїнський резонанс», - зазначив Євген Євгенович.

Проведення цього широкомасштабного заходу заплановано на 22-23 вересня. На базі кількох провідних ВНЗ регіону - Національної юридичної академії ім. Я. Мудрого, Національного університету внутрішніх справ, Національного університету ім.Каразіна, Харківського Національного педагогічного університету ім. Г. Сковороди та Харківського регіонального інституту НАДУ при Президентові України - відбудеться робота тематичних секцій, де провідні фахівці проаналізують роль Харківщини в становленні незалежності України.

Крім того, для участі у Форумі будуть запрошені народні депутати України від Харківського регіону, Герої Україні Харківщини, Почесні громадяни Харкова і Харківської області, представники різних політичних партій, громадських організацій, духовенство різних конфесій.

Теги